Robert Vartanov

The mystery of life is not a problem to be solved, but a reality to be experienced.

Sargon

-Wat is je naam en hoe oud ben je? Sargon, ik ben 21 jaar oud.

-Kun je een beetje over jezelf vertellen? In Iraq heb ik Economie gestudeerd maar heb de opleiding niet kunnen afmaken. Ik doe nu studie “Zorg en dienstverlening”. Ik heb ook gewerkt als vertaler Koreaans. Heb Koreaans zelf geleerd omdat ik talen leren erg leuk vind. Verder is muziek mijn passie, ik schrijf mijn eigen nummers en speel elektrische gitaar. Metal en rockmuziek vind ik het mooist. Mijn favoriete band is: “System of the down”. Ik ga graag naar concerten en festivals. “Into Darkness” festival in Leeuwarden is een van mijn favorieten.

-Hoe lang woon je al in Nederland? 1 jaar en 3 maanden.

-Wat zijn je dromen/plannen voor de toekomst? Mijn grootste droom zou zijn om een eigen metal band te beginnen zodat we mijn eigen liedjes kunnen spelen.

-Wat heb je gedaan op het festival en hoe vond je het om vrijwilliger te zijn op het festival? Het opvallendste vond ik dat je hier zoveel nieuwe mensen ontmoet en vriendschappen opdoet. Samenwerken met allerlei nieuwe mensen vond ik erg leuk. Ik heb op veel plekken geholpen: schoonmaak, controle bij de ingang, meegelopen met de beveiliging en aan de bar.