Robert Vartanov

The mystery of life is not a problem to be solved, but a reality to be experienced.

Jawdat

-Wat is je naam en hoe oud ben je? Jawdat, ik ben 20 jaar oud.

-Kun je een beetje over jezelf vertellen? Mijn favoriete bezigheid is films en series kijken. Mijn grootste favoriet op dit moment is “Game of Thrones” .

-Hoe lang woon je al in Nederland? 2 jaar.

-Wat is je beroep of als je studeert welke opleiding doe je? Ik was net klaar met middelbare school voor dat ik naar Nederland kwam (vergelijkbaar met HAVO). Ik ben nu bijna klaar met mijn studie Nederlands en ga in september beginnen met studie ICT.

-Wat zijn je dromen/plannen voor de toekomst? Mijn grootste droom op dit moment is om mijn familie weer te zien, vooral mijn zusje. Ik heb ze nu 2 jaar niet meer gezien. Verder niet veel bijzonders, een rustig en vredig leven.

-Wat heb je gedaan op het festival en hoe vond je het om vrijwilliger te zijn op het festival? Ik heb bij de bar geholpen, dat was een hele intensieve bezigheid, wel op een goede manier. Een goede ervaring. Ik heb ook geholpen bij de toegangscontroles, dat was wel beetje saai, maar je ziet veel mensen. Verder heb ik erg genoten van het festival zelf na dat ik klaar was met werken, er waren veel goede bands.